Clean room

Productie van cleanroom ESD verpakkingen

Ons team staat voor u klaar

Eurostat, specialist in flexible verpakkingen en accessoires voor de bescherming tegen elektrostatische ontlading (ESD), produceert een breed scala aan verpakkingen van topkwaliteit voor de bescherming en verzending van componenten, halfgeleiders en subassemblages die gevoelig zijn voor elektrostatische ontladingen.

Als u Eurostat producten als onderdeel van uw verpakkingsoplossing voor uw hightech producten hebt gebruikt, zoals ESD shielding bags, ESD  moisture Barrier Bags of ESD Pink poly Bags bent u zich al bewust van onze toewijding aan kwaliteit.

iso7

Als we zeggen “Cleanroom”, weet u dat Eurostat zich extra  inzet voor kwaliteit in elk aspect van onze operatie – we voldoen aan cleanroom ISO klasse 7 en grade 4 norm.

Cleanroom-verpakkingsfilms worden vervaardigd van speciaal samengestelde en gecontroleerde grondstoffen die zijn geproduceerd met behulp van strikte procescontroles. In onze Cleanroom wordt er volgens de Grade 4 (ISO klasse 7) norm geproduceerd. 90% van de afnemers van cleanroom verpakkingen accepteert deze ISO klasse 7 norm. Ook hebben wij  ruime ervaring in het voldoen aan de strenge eisen binnen aerospace, de (halfgeleider)industrie en de medische wereld.

Eurostat Benelux kan custom-made verpakkingen in een cleanroom produceren waarbij afname aantallen niet van belang zijn met snelle levertijden van 2 a 3 weken.

 

Wij maken onder andere;

  • ESD Pink poly zakken
  • ESD buisfolie
  • ESD blokbodemzakken
  • ESD machine covers

 

Deze verpakkingen bestaan uit 100% virgin LDPE materialen of indien gewenst  met een % recycled materiaal. Of laminaten op basis van poly-aramide of aluminium voor gas- en lichtdichtheid welke naar wens antistatisch, ESD of translucent roze ingekleurd kunnen zijn.

Eurostatgroup clean room